Extremely Happy…

…Hi everyone ,how are you? I’m fine thx.(Addicted)

Pot spune ca sunt foarte/exterm/nemaipomenit de HAPPY …poate ca va intrebati de ce… am sa va spun :))

La scoala am placerea de a impartii aceleasi ”’dependente” cu o colega draga mie. Ieri seara a avut un vis ,pot spune ca a vizitat paradisul (paradisul kpop).OMG …am sa va spun pe scurt.Ade=colega mea; Mada=prietena ei si eu ne aflam in acelas vis adica al lui Ade.E foarte usor de inteles… in acel vis eram noi 3 si cei 3 coreeni (exact cei ce ne plac noua)…eu eram cu AL MEU si ele cu AI LOR …bine pana ca asta sa se intample a fost o insiruire de evenimente …awww… dar v-am spus importantul.OMG ,am impresia ca asta chiar s-ar putea intampla:D .Nu am pretentii ,nu trebuie sa fie ei…adica ei sunt vedete…eu vreau doar un coreean:)) …bine nu acum ,cand mai cresc (dar daca vine de acum nu ma deranjeaza).I’m just kidding… not really…)).

P.S: Cred ca v-ati dat seama dupa ce sunt eu ”Addicted” pana acum …nu? In caz ca nu va spun …dupa cultura asiatica in special cea coreeana dar nu numai ; dupa trupe kpop; dupa coreeni si cam tot ce e legat de Coreea.Dar tin sa spun ca nu sunt obsedata,adica asta nu inseamna totul pentru mine e doar un hobby.

2 comentarii la „Extremely Happy…

  1. Mamama =)))))))))))). Ma faci sa arata ca o ciudata :)), dar oricum mai toata lumea are vise, presupun ca fiecare cu ale lor :)).
    Nu ca nu esti normala, lui Mada nu ii zic azi sau sapt asta, probabil in week-end :)), ca daca ma apuc sa ii spun si ei , scriu un roman :)). Desi as putea sa o sun si sa ii zic :)). Stau o ora sa explic calumea :)). Sau mai mult.
    ,,eu eram cu AL MEU si ele cu AI LOR” =)) asta imi aduce aminte de zilele cand nu le stiam numele si nu le puteam pronunta corect =))
    Loveee ❤

    • TB ..awww..sunt asa de fericita …da asa e nu sunt normala ,deaceea imi esti draga pentru ca nici tu nu esti …awww. Ma e bine sa vezi, dar e si mai bine daca s-ar transforma in realitate (asa cred).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s