Jason Walker – „Everybody Lies”

Everybody lies, lies, lies.
It’s the only truth sometimes.
Doesn’t matter if it’s out there somewhere waiting for the world to find.
Or buried deep inside. Everybody lies.

Hello world! What’s new? How are you?
Imi pare rau …am lasat-o cam moale cu blogul in ultimul timp,dar acum m-am intors cu forte proaspete asa cred .
”Everybody Lies”–I just love it. Da, nici eu nu prea inteleg de ce …avand in vedere ca versurile sunt destul de triste,dar totusi descriu realitatea,cred ca asta imi place…adica hai sa fim seriosi cine nu a mintit niciodata,chiar si pentru o cauza ”nobila”.Eu una recunosc da si nu o data, dar asta nu inseamna ca sunt mandra de mine [oricum stati calmi vorbesc de minciunele nevinovate …sau asa cred :)) ].
Uneori stau si ma intreb de ce ne simtim nevoiti sa mintim,adica e un lucru rau toti suntem constienti de asta si totusi continuam sa practicam acest sport (bine nu e singurul sport pe care il practicam cu toate ca este gresit ).Recunosc ca deseori pare cea mai buna alegere,ca atunci cand dorim sa privam pe cineva drag de o suferinta,dar sincer nu cred ca asta rezolva ceva…poate doar castiga timp ,dar mai devreme sau mai tarziu adevarul nu va intarzia sa apara,iar cand asta se intampla totul pare a fi mai  dificil decat era la inceput.
Cred ca sunteti familiarizati cu acele ”minciunele” gen: ”Vin in 5 minute”-si defapt trece o jumatate de ora sau mai mult sau ”Scuze azi nu ies trebuie sa o ajut pe mama la curatenie”-cand defapt stai la TV toata ziua…si cate si mai cate.Da dragi mei, toti ne folosim de ele ,insa trebuie sa fim atenti… nu cumva sa cadem in extrema opusa. Be carefull.
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s