600009_401442026565003_793093190_n

Anunțuri

Heart attack

4 gânduri despre &8222;Heart attack&8221;

  1. Exact! sau cand afli cine este adevaratul pervers care ti-a distrus viata! Numai ca la mine nu a fost „a mini heart-attack”, a fost pur si simplu ceva ce de neimaginat, ceva ce nu se poate digera decat in 2,3,4 ani de zile, atat de grava a fost problema sau este, dar nu mai are importanta acum. Si cel mai trist este faptul ca nu e cine stie ce necunoscut abia intalnit pe strada ci „a fost” unul din prietenii tai (pe care i-ai considerat prieteni, ca sa zic mai bine asa) si ti-ai pus toata increderea.

  2. Chiar cred si sunt convinsa ca cel mai greu moment pe care un om il poate trai este acela in care descopera ca persoana in care si-a pus toata increderea nu e cine pare a fi…ai impresia ca cerul iti cade in cap si nu te mai poti ridica, insa chiar daca e greu nu e imposibil sa te ridici, niciodata nu trebuie sa ne plecam capul si sa ne consideram invinsi…pentru ca in ciuda tuturor putem fi invingatori!!! Cred in asta..cu toate ca si pentru mine e greu uneori ,tot nu am dau batuta! Asa ca lupta! 😀

  3. Nu cred ca are mare importanta cine este persoana, fizic vorbind, cred ca este mai dureros sa afli ce anume a facut, ti-a facut, pentru ca, la un moment dat, daca o persoana iti este draga, o accepti asa cum este dar este mult mai greu sa accepti ce ti-a facut( si aici nu vorbim de minciuni si barfe, astea-s trecatoare si se pot uita, sunt alte lucruri, fapte mult mai grave care nu sunt acceptate si nu vor fi acceptate de oamenii simplii) , pentru ca in cele din urma faptele il caracterizeaza pe un om, nu ce crede el si isi face in propria sa intimitate, asta nu ne priveste. Iesim invingatori cand reusim sa ne vindecam ranile iar asta se va produce in timp, in functie de cat de grava este trauma pe care ti-au provocat-o, asa zisii prieteni.

    • In timp am invatat ca de multe ori oamenii nu sunt ceea ce par , tocmai de aceea niciodata nu trebuie sa iti pui incredere totala intr-o persoana. Uneori nici cu noi insine nu ne putem permite acest lux, pentru ca sunt situatii si situatii care ne incearca limitele si ne forteaza sa devenim sau facem anumite lucruri de care nu ne credeam in stare…In ciuda eforturilor noastre e imposibil sa nu fim afectati de actiunile celor si jur si cred ca oricat am incerca sa trecem peste si sa iertam, niciodata nu vom putea face asta (cel putin nu in totalitate) , pentru ca acele rani nu dispar si nu se uita, tot ce putem face e sa ne ”tratam”. Cum ?..nici eu nu stiu, poate ca e asa cum ai spus si tu , poate ca timpul e cel care le rezolva pe toate.
      P.S : Ma bucur sa imi impartasesc parerile cu tine.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s