:l Puterea umana

Razboiul cu microunde – arma invizibila – asupra oamenilor!

Daca iradiezi persoane cu arma cu microunde, acestea pot capata cancer, boli neurologice! Poti la alegere sa reglezi impulsurile pe frecventa creerului victimei, poti regla “viteza” cu care acesta sa devina bolnav! Tot ce ai de facut e sa inchiriezi o locuinta vis a vis de cea a victimei (merge si” perete in perete” la bloc!GV) sau a grupului de victime de care vrei sa te descotorosesti, asa cum s-a intamplat in faimosul caz al Ambasadei Americane din Moscova, unde personalul a fost imbolnavit in 18 luni cu cancer! In prezent acesta arma poate fi folosita si dintr-o tara in alta prin reflexie in ionosfera, creand un nor ionizat asupra oponentilor: plantele mor, animalele sunt afectate, tara e ruinata economic! Se pot induce prin modificarea frecventei impusurilor “afectiuni psihice” care nu vor putea fi deosebite de psihiatrii de adevaratele boli psihice (halucinatii, etc)! O frecvanta de impuls de 6,6Hz de ex poate induce agresivitate sexuala si determina un viol! Poti  lua ca tinta inima si sa produci un infarct, sau plamanii si sa provoci hemoptizie, sa ataci anumite glande ale corpului care au afect asupra intregului organism! Asa te poti descotororsi de dizidenti sau opozanti politici, sau de cineva care nu-ti place! Uneori guvernele platesc oameni pentru a face astfel de experimente asupra oamenilor inocenti fara consimtamantul sau avertizarea acestora, numai pentru “experimentare”!(Sau sa nenorocesti oameni nevinovati la comanda, “contra cost”!). Prin astfel de iradieri poti trimite victimele fie la inchisoare – fortandu-i sa comita acte antisociale – fie la spital! Culmea, puterea unor astfel de aparate e mai mica decat a unui telmobil, dar raza de microunde te poate urmari peste tot constant chiar daca dormi sau esti treaz  si astfel capeti o doza “concentrata”

Mars One

In 2023 va fi stabilita prima colonie umana din 4 colonisti pe Marte! Mars One, e o societate nonprofit care se ocupa de racolarea de cosmonauti care odata ajunsi la destinatie, nu vor mai pleca de-acolo niciodata! Criteriile de selectie  sunt publice si oricine de pe Pamant poate sa se inscrie pentru aceste pozitii! 8 Ani vor fi antrenati pentru a deveni primii ambasadori pamanteni pe Marte!

Mai multe aici http://www.wired.com/wiredscience/2013/01/mars-astronaut-requirements/

sursa:http://georgevalah.wordpress.com/

Puterea umana ma sperie. E incredibil cate poate creea omul. Asta imi aduce aminte de un citit:

„Like dust, you may beat me beneath your shoe. And like dust, the harder you beat the higher I shall rise. You can’t stop a determined will.”

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s